Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt detta vatten

   

 

Allt detta vatten

är förflutet

Monsunen är du

mamma

 

Allt detta vatten är förflutet

Drunknar Pappa?!

Simma humoristiska Gud

Simma på dina torra skämt!

 

Stormen var natten

Överflödet var dagen

Evigheten i ett nötskal

 

Graven är byggd på flytvästar

utan luft

Kistan är i läder

En eldande lädersko

vakan var av den döde och den döende

Noaks ark var era armar och era händer

Ni frälste mig från döden

Tror ni

Men än idag kan jag känna

hur mina fötter

bränner




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 04:09



Bookmark and Share


  Ronny Berk
om stormen var natten förs mörkret till graven på ett poetiskt välvuret sätt... men texten bränner under mina fötter...
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*