Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett par veckor gammal som jag hittade bland mina anteckningar. Mja, den var kanske inte så dålig ändå.




Du kom till mig

Den transparenta huden
kunde inte locka mera
och de ödesbundna banden
löstes sakta upp




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-17 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP