Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta var egentligen en motivering i en tävling, men... nu hamnade den här.


Vilket djur skulle du helst vilja vara?

Jag skulle helst vilja vara ett kattdjur.

De är allt jag önskade att jag var;

självsäker
smidig
snabb


Och om jag föll, hur illa det än var,
skulle jag alltid landa på mina fötter.




Övriga genrer av Kaylie
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-17 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie