Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SAD- seasonal affective disorder- årstidsbunden depression, återkommande


Det handlar om SAD, åter igen


Drogad av mörker
bedövad
sövd
näst intill
icke existens

här blockas omvärlden


gråsvart sinne
önskas bytas
mot ett gulorange
och ett par högklackade
röda pumps i storlek trettiosju




Fri vers av katt.inc
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-17 19:17



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Strålande, hördu....man skrattar gott tills skrattet fastnar i halsen.
Bravo, applåd
2008-02-02

  aftermath
väl skildrat
hög igenkänningsfaktor
2008-01-22

  Ronny Berk
hösten kan vara en enda lång längtan till våren...
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

katt.inc
katt.inc

Mina favoriter
förtätning
gropen