Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lackar mot jul


Nu är det snart jul IGEN

Tiden går så fort när man blir äldre


Minns hur sakta dagarna gick

när man som barn

väntade och väntade

räknade dagarna

pysslade och längtade

efter allt som hörde julen till

klä granen

julmaten

julgotterna

Kalle Anka

och klapparna

Skimret och magin är borta nu







Övriga genrer av eva m h
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-17 20:56



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja skimret och magin..ohh vad man saknar...julmorgonen..stämningen som var..då en gång...för länge längesen...(glömmer aldrig när pappa bjöd jultomten på cigarr och det tog eld i skägget)!!!Nåväl...man får försöka leta upp stämningen så gott det går..fast man inte är det där barnet längre...och njuta av att finnas i julefridens boning ..trots allt -
2007-11-18

    Maria Malm
..och fort är den över också..det är annat för barnen.
2007-11-18

  charlotte hedendahl
Det är ett skit att bli äldre och visare! ;D
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

eva m h