Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...här ändrade jag titel,-draken i mina tankar...håhå jaja


Novemberkväll den sjuttonde -07

Kom
sitt hos mig
i drömmen
låt din milda röst
lågmält nynna bort
det onda i mitt bröst





långa stunder
är allt borta


lugnt färdas jag
mot målet


men så är det
som en nyckel
vrides om i hjärtat
och jag ser er stå med sorg


men hur kan jag veta
hur kan jag tänka så


de som nära stå

unnar mig säkert att gå




Övriga genrer av Bim
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-17 22:30



Bookmark and Share


  Tabes
Känns som nån nyper mig i hjärtat när jag läser denna texten.
2007-11-18

  Lilla My* VIP
Åhh vännen visst är det så och tankar har en magisk drakkraft och suger energi men dina ord säger allt om inom*
2007-11-18

    papillon
Många hör din röst -
se, jordens oro viker
och draken svävar
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Bim