Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är Du som är söt!

Varför kan du inte fatta? Varför kan du inte fatta att detta handlar om dig?
Varför kan du inte fatta att det är du som är söt? Att det är dig som jag har fallit för?
Varför kan du inte förstå?

Det är dig som det handlar om. Det är du som jag tycker är söt. Det är dig som jag har fallit för. DIG!

Vad är det du inte förstår? Eller vill du inte förstå? Jag har försökt berätta. Men du värkar inte lyssna.


Här jag sitter i mörkret med några ljus tända om mig, Jag sitter och tänker om dig. Om att om du bara kunde fatta så skulle det vara så väldans mycket enklare. Jag skulle slippa sitta här och tänka på dig. Jag skulle slippa sitta här och få dom som står mig nära att bli oroliga. Jag skulle slippa fälla dom tårar som bränner inom mig.

Om du bara skulle förstå så skulle jag inte sitta här. Jag skulle vara någon annan stans. Där jag hällre vill vara.
Jag skulle vara i din famn, i din varma sköna famn. Och känna hur du andas mot min hud. Jag skulle få känna dina läppar bränna mot mina av den värme som sprids runt dig.

Men detta är bara min dröm. Som inte kommer att bli värklig eftersom du inte förstår. Eftersom du inte förstår vad det är jag berättar för dig.

Det är du som är söt! Det är dig jag har fattat intresse för. Det är dig mina ögon kollar efter. Det är dig jag vill ha




Fri vers av Charlie Chaplin
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-17 22:38



Bookmark and Share


    Hycklaren
åh, jag känner igen mig så himla mycket i det här
kärlek suger ibland :/
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Charlie Chaplin