Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördel







Den här verkligheten
behöver jag aldrig
lägga bakom mig


den kommer aldrig
att dyka upp
och störa mig


det måste ändå ses som en fördel

jag kan gå vidare
lätt som en älva
på sommaräng




Övriga genrer av Bim
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-17 22:56



Bookmark and Share


  Tabes
Vacker, så vacker, och befriande!
2007-11-18

  Hildegun Relefors
Din dikt gladde mig, mindag blev som en älvadans!
2007-11-18

  Lilla My* VIP
Att se allt trots allt från en positiv sida*fördel*
Fint skrivet och tänkt!!
2007-11-18

    Maria Malm
Vilken insikt..bra ordat..
2007-11-18

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker text...de inre fängelserna är de värsta inte de som hindrar oss att stå på fötterna och gå
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Bim