Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


men han stör ingen alls
där han sover i gräset




dofter Cecilia, det handlar om dofter



jag har en svaghet för badboys
dessa farliga stycken med sina händer sina tungor sina tänder
jag har en svaghet; pojke du är min hemlighet
jag svär jag är så svag men se mig

och dina läppar pojke dina vener dina armar
jag väljer pojke dina bränder dina lögner

jag sväljer allt

lögner pojke bortom dina fasader och jag vänder när jag känner
hur du mantrar vänner; bara vänner vi är bara vänner
och jag sväljer

allt




Övriga genrer av Smultris
Läst 1160 gånger och applåderad av 24 personer
Utvald text
Publicerad 2007-11-18 00:19



Bookmark and Share


  D.H.Bay
du äter upp honom
2008-04-03

  claes fredelius
Jag är blott en liten blyg blåsippa
Jag kommer till dig om våren
Så nu kan du torka tåren
Och på din utsökta rumpa vippa

Ja! Det blir vi!
För om det inte blir vi!
Vad ska det bli då
med dina ögon så blå

I alla fall knappast Svante och jag
Vad har han egentligen för behag?
Nej! det ska bli jag och du
Och det ska bli snart - nu!
2008-02-24

  stronza
är sömnig, men denna väckte mig!
2008-02-22

    Trast
Passion. Kosta vad det kosta vill.
2008-01-25

    Tamsyn
Känner mig stum. Liten inför dina ord. Dina rader.
Makalöst. Perfektion.
2007-12-26

  Shininkagemusha
Tajt. Och bildskapande.
2007-12-03

  Just Emotions
wow den här känns igen.. rent ut sagt skritbra skrivet*
2007-11-28

  Last Word Spoken
Ah, väl beskrivet detta fenomen,
denna svaghet för just det man
inte kan erövra så lätt...
Gillar denna dikten skarpt!!!
Gillar denna utmaningen du
beskriver trots lite sorgsen ton,
men det är dock roligare än en
tillgiven ´valp´, yes!!! Badboys äger!!!
2007-11-18

  Sländan
Väcker massa känslor... Älskar sista stycket lite extra mycket.
2007-11-18

  sorgsen
Förbannade hjärta, du vet hur det känns att ha hela mitt förnamn i ett sånt här sammanhang! Men det fungerar ju när det är du, det gör det ju alltid. \"Kolla vilken snygg militär\" säger Smultris om Sorgsens ex (men det visste ju inte hon att det var). Ja! Badboys är farliga och vi har väldigt lika smak men du sväljer allt och jag spottar ut det mesta. En kompromiss skulle nog sitta fint
Texten drabbar mig. Tar verkligen tag men en kontring vill jag ändå smyga in

röster Jenny, det handlar om röster
2007-11-18

  wayward - taiga
feromonfäbless, eller kanske inte - tja jag tycker du får till det fint på slutet..

kan iofs tycka att ordet `pojke´ förekommet nån liten gång för mycket, med med det utlämnande slutet vinner den sympati - och med tricket i tolkningsmöjligheter känns det som du äger både lite finess och humor,
det blir det plus för!
2007-11-18

  Ola Rydberg
Stark och bra
om relationer
2007-11-18

  Maria Zena Viklund
hur du mantrar vänner; bara vänner vi är bara vänner
och jag sväljer

allt

fantastiskt skrivet!
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris