Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våt asfalt

När kvällssolen sken
på våt asfalt

vandrade vi på
gator av guld




Fri vers av Anders P VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-18 11:28



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Vacker iakttagelse och återgivning!
2007-11-19

  Vind
Efter regn. Vacker bild och lite deja-vu känsla får jag allt.
2007-11-19

  sol
det beror ju på hur man ser det...
en gåva att se så!
sol i asfalt är ju vackert :)

suck
2007-11-18

  KristinaE
skinande text som glöder..
2007-11-18

  Maria Zena Viklund
åh tänk vad det enkla kan skapa så vackert du beskriver det, applåder o bokmärkning!
2007-11-18

  Lilla My* VIP
Asfalten förvandlas till guld med dina ord...vackert seende i diktformat*
2007-11-18

  Hildegun Relefors
Värmande, positiv fyndig text och upplevelse!
2007-11-18

  Michaela Dutius
Härlig korttext
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP