Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna

Låt mig bara få stanna hos dig
Stanna där i din trygga famn och
hålla hårt din varma hand
Låt mig bara få ligga nära dig
Höra hur ditt hjärta slå och
du säger att du aldrig tänker låta mig gå
Låt mig bara få se dig igen
En blick från dig och
jag känner mig levande igen
Låt mig bara få stanna där
För vet du?
Det är så ensamt och kallt här...




Fri vers av S.N.
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-18 21:15



Bookmark and Share


    Brell
En kall kår for över ryggen...det var ord som bara 2 timmar tidigare fastnade i min hals...skrämmande...och bra!
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.