Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min önskelista

Nu till jul ska man ju skriva en önskelista

Jag har bara en önskan

Jag önskar inte ett paket

utan att bli utsläppt ur

det paket av skuld

jag har blivit inpackad i




Övriga genrer av eva m h
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-18 22:46



Bookmark and Share


  albertina
Jag hoppas att din önskan går i uppfyllelse=)
Starkt och nära.
Ingen ska behöva känna sådan skuld. Jultomten hjälper nog till
Tack för bra läsning
2007-11-19

  Marreb
Önskar dig att tomten skulle ge dig just det. kram
2007-11-19

  SusanneStrömstedt
Ah,den bästa julklappen av alla!!
Tack för dessa ord!
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

eva m h