Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ända

 

 

Hej!

 

Vi har varit här förr, eller hur?

Vid kanten av ett farväl

Vi har börjat så många gånger...

Kanske är det dags att avsluta dem nu

Inga fler sånger...

inga fler vilseledande ljus

 

Vi har varit här förr, eller hur...

I små skärvor försöker du visa mig helheten

Små glas, små glasskålar, små sköra bitar på varje porslinsfigur

har brustit, glassplitter från fotografier på dig... och mig

I små skärvor försöker du visa mig, helheten

 

Vi har sagt farväl så många gånger förr...

Man tycker att vi borde vara proffs på att stänga varje dörr

Så många gånger har du stått alldeles intill mig

Så många gånger har jag stått alldeles intill dig

Försökt viska, försökt berätta att våra hjärtan en dag måste säga sitt

 

Ibland har du börjat säga det

Igår kom du längst

Längre än jag någonsin skulle kunna komma

Du viskade till taket i vårt sovrum

Att det var slut nu

Och jag hörde dig viska

 

Sedan sa du att du älskar mig

Och kanske gör du det

Men Det kan inte längre vara allt

Som ett andetag i dimman

är din kärlek, osynlig

 

Vad är min framtid utan dig

Om inte tom och färglös

Om inte dränkt med tårar och totalt medvetslös

 

I små skärvor försöker du visa mig helheten

Stilla försöker du sända mig ensamheten som du vet

att jag en dag måste försvinna uti

 

Men vad skall vi ta oss till

om allt förflutet en dag skulle vara

Förbi

 

Vi har varit här förr, eller hur...

Vid kanten av ett farväl

Vi har börjat så många gånger

Kanske är det dags att avsluta dem nu...




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 04:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*