Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hinder mot två

 

 

Jag;

En mästarinna på förintelsen

Ett hjärta med trehundratusen skjuthål i

En blodskrikande

ensam hjälte

Ett Offer och en

mördare

på samma gång

Du;

En älskad dåre

En mästare på skuld

En aldrig ensam

misshandlad misshandlare

Ett hjärta utan önskan

att någonsin få älska

En Självilsk god vän

som aldrig helt kan förstå

 

Tillsammans är vi nog en kärlek

som aldrig riktigt kan gå




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 04:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen scenariot..
Mycket bra!
2007-11-19

  Ronny Berk
som när kärleken känns svårnådd; en självutplånande text...
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*