Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daddy dearest?

 

 

Säg mig är detta den nya Runaway jag ser?

Får jag kalla dig så

För en dag snart kommer du ändå att gå

Nya far, tillåter du mig att sänka mitt leende

Du är ju ändå inte hennes själsfrände

 

Det vet vi båda

Och en dag kommer vi att vara

något som du kommer att ångra

 

På raden står pilarna

Berget lutar

En och en hoppar de gamla ner

Jag står vid sidan och ser

Vill gråta men jag tvingas le

Vill vända min blick vill inte se

Det räcker nu, jag vill inte se mer

Efter de gamla hoppar jag ner

Från rosenberget min fader fött

 

Dagen efter står jag framför dig

Och önskar att jag dött

 

Men önskningar slår bara in om man förtjänar dem

Och det gör man i leenden inte i tårar




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-19 04:55



Bookmark and Share


  Ronny Berk
orden ruskar om läsaren;\"\"men vänta nu-varför\"... snälla: låt leendet driva önskan...
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*