Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Bara Dig!

När jag tänker på dig
ser jag ett vackert ansikte
Jag ser två vackra ögon
och ett vacker leende

När jag ser detta vackra ansikte i värkligheten
smälter jag
Mitt hjärta smälter,
och kan inte gå tillbaka till sin naturliga form fören
du accepterar mig som din

Varje gång jag ser dig,
tar mitt hjärta en extra skutt,
och min dag blir fullbordad
Du lyser upp min dag och gör den hel

Och om du accepterar mig som din,
kommer du att göra mig, mitt hjärta och min själ hel.




Fri vers av Charlie Chaplin
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-11-19 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie Chaplin