Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

Du är förblindad
Förblindad av hennes ljus
Ett ljus som inte kommer räcka
Räcka lika länge som mitt ljus
Ett ljus som endast brinner för dig
Men du är förblindad för att se mitt ljus
Som blir allt svagare och svagare
ju längre bort du kommer från mig och närmare henne
Men snart är det försent
Ljuset från mitt ljus...

Dör.




Fri vers av Charlie Chaplin
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-11-19 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie Chaplin