Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymd

Jag rör vid min hud
Den känns torr, spröd
Mjölkaktigt vit

Med sjuka ögon söker du
Du är bräcklig, skör
Som ett döende djur

och jag färdas sakta
som i dimma, skymd
luften är så rå

Du halkar snabbt
och du tappar tid och rymd
och snart samlas insekter överallt ifrån




Fri vers av Stellan Johansson
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-19 13:48



Bookmark and Share


  Maija
Det du skriver är så visuellt och tilltalande. Första stycket känns som att ta på gammalt papper. Det frasar under fingrarna.

Det är så att jag måste rita det, men jag kan nog inte göra dej rättvisa.
2008-05-12

  enaning
tydlig känsla, tydlig bild, bra
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Stellan Johansson
Stellan Johansson