Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känsla.


Jag känner mig ledsen fast glad.

Olycklig fast lycklig.

Trasig fast hel.

Och detta på grund av dig…

Det är bara så att utan dig så är jag bara HALV.

Älskar dig !!




Fri vers av hjortfot
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-20 12:52



Bookmark and Share


  Dessie 35
den gick rak in på djupet vännen
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot