Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lektion-drömmarna

Lektionen börjar, drömmarna kommer.

Ditt ansiktes ljus räflekterar och jag bländas och tvingas titta bort.
I drömmen tar du mig i din säkra famn och drar mig iväg
till ett främmande, underbart land.
Du tittar på mig och ler.
Du torkar min våta kinder och kysser min darrande mun.
Du håller om mig i din varma famn

Solen går ner och lektionen är slut.




Fri vers av Charlie Chaplin
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-19 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie Chaplin