Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två ord ensam

bedjelse
till det som virvlar kring
förlåtelse
för alla tomma ting




Fri vers av Ililja
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 16:18



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
ja visst
gillar hantverket
2007-11-19

    Issand.
skönt rim
i fin dikt
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ililja