Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandade känslor.

Mitt huvud snurrar och jag vet inte vad jag känner.
Jag hatar dig! Jag älskar dig.
Jag hatar dig! Du går med henne och inte med mig, Fan att jag ska vara så självisk.

Jag älskar dig! Men jag vet inte varför. Jag förtjänar bättre.
Om jag bara kunde glömma dig.
Min hjärna och min fantasi leker med mig.
Jag försöker inbilla mig att det kan vara en barndomsvän eller en avlägsen släkting.
Men jag vet att det är *hon*

Ska jag fråga eller ska jag inte?
Jag vill ju veta, men inte lägga mej i.
Jag behöver veta, men vill inte vara för despirat.

Om jag bara kunde glömma dig
då skulle allt vara bättre, men ännu bättre om jag fick vara hos dig.




Fri vers av Charlie Chaplin
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-11-19 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie Chaplin