Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustet kärleks brev.

Är det mitt fel att jag har fallit för dig?
För om det är det, så kan jag ändra på det.
Om det är va du vill så ska jag glömma dig och lära mig älska någon annan.
För jag lovar(!), jag kan klara det.... så småningom, jag lovar!

Jag vill bara höra dig säga det, höra det komma från din mun.
För när ja har fått höra det...
Så finns du inte längre, då finns du inte för Mig längre, då är du död i mina ögon och jag kommer leta, leta efter någon annan som jag kan lära mig att älska. Någon som jag förtjänar och som förtjänar mig.

Men tänk då på en sak innan du säger dom orden, för efter att du sagt dom finns det ingen återvändo.

Du kommer aldrig få se mitt leende när våra blickar möts, du kommer aldrig se mig lysa upp så när jag ser dej.

Utan du kommer få se svarta blickar från mig när dom möts och du kommer få se ett brustet hjärta när jag ser dig.

Kan du leva med det så vill jag att du säger dom orden till mig nu...
inte ikväll, inte imorgon och inte om en vecka! utan nu!




Fri vers av Charlie Chaplin
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-11-19 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie Chaplin