Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en smärta som du inte kan trösta!

När du lämnade mej, dog du.
Mitt hjärta föll och mitt ljus slokna.
smärtan döljde den smärtan jag tröstade mig med.
Hjärnan fick för lite blod och blev snurrig.

Det vita golvet blev täkt och när jag vakna va allt rött.
smärtan var kvar och även jag.

Mitt hjärtas blod var intorkat på min arm, med det var en smärta jag inte kände
smärtan som du rev upp blev ett stort tomrum och ett hål i mig.

Jag lovade dig att glömma...jag lovade dig att jag skulle lära mig att älska någon annan...
Men jag har inte börjat försöka än.
Så sluta bry dig och sluta lägga dig i mitt liv.
Sluta, jag varnade dig att du inte skulle få se leendet som du skapade på mina läppar längre...det var ditt val.

Jag är lessen men det är försent!




Fri vers av Charlie Chaplin
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-11-19 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie Chaplin