Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsoppa

När hela jävla livet känns som en kliande gonorré,

när du måste anstränga dig för att överhuvudtaget kunna le,

när du inte kan fly till något, utan bara fly,

när ångesten skapar en reflex att spy,

när du inte står ut på ensamhetens tysta ö,

när din enda anledning att leva är att få dö,

då är det fan i mig höst.... 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 18:21



Bookmark and Share


    ~maria~
Jag gillade den här dikten men håller inte riktigt med dig på¨den sista raden..hösten kan även vara mysig, gula,röda och orangea löv som färgar skogar till underbara tavlor, lite hlavkylogt ute.Man kan ta långa mysiga promenader och sedan komma in och fika och bara mysa:)
2007-12-19

  Lyckohäxan Enediel
Jättebra! Gillar den här...även om sista raden talar emot min åsikt...*L*
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver