Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avrätta

 

 

Du ser på mig med möda

ser på hur mina ögon slutar glöda

får mitt spröda röda hjärta att blöda

Du ser på mig som en föda, en bitter gröda

 

Ett enda stort konstverk

Du ser på hur det eldröda det blodröda och det sårbara

det spröda som du borde stöda förblöda

 

I möda lyckas du föröda ett hjärta envist likt mitt

Ur mina blinda ögon ser du tårar flöda

Du ser på mig i möda

någon du blev tvungen att döda

någon som kunde fått ditt hjärta att glöda

 

Den sista du i hela världen som du

ville mörda




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-19 18:59



Bookmark and Share


  Ronny Berk
redan rubriken framkallar rysningar...ja...
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*