Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargen

 

 

Vålnaden äter av mina drömmar

sliter stora köttstycken från mitt inre och sliter

glupskt min framtid i bitar

 

Vargen vräker omkring i min bukhåla

Drar sönder dörren in till mitt barns bo

Äter av varje foster som försöker växa

Låter mig gå ogravid och fruktlös

 

Min tunga blöder efter alla skrik som hejdats av vargens bett

Han gör mig till en kannibal, av mig själv

tvingar mig att svälja mitt eget blod

 

Ett foster vandrar från min mage

Min livmoder är tom

Mitt barn är tomt

Ett skal utan ögon

min tomma son han bär vargens mask

hans ansikte som ett andra skinn

 

Vålnaden i mina drömmar vräker för sig själv

Platsen där mitt hjärta en gång satt är en håla

En melankolisk avgrund

där allt som försöker älska mig försvinner

Ur mitt fosters ögon tårar rinner

salta strös de i mina sår

 

Vargen är ännu mitt barn

efter alla dessa år

 

Vålnaden i mina drömmar

besöker mig i luftströmmar

och mina andetag är numera andetag

av mardrömmar




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-19 19:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som ett frigörande skri från vildmarken... ett skri som skrämmer vargen på flykten...djuret som skamset dryper av mot fjärran slaktmarker; så stark är den texten...
2007-11-21

  R-M
*darrar*

I mycke kan ja känna igen mig i..
du skriver starkt och bra!
bilder formas i mitt huve...
2007-11-20

  Lasseman VIP
Oh! Jenny girl!.. så starkt du skriver! man blir svettig och omtumlad!.. bra! applåder
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*