Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för att slippa skriva den till fler så lägger jag in kaths underbara tolkning av min text... \"deras tankar brukar ibland spegla den betraktades innersta\" kath 2005-05-09


spegling


det betraktaren ser
brukar spegla

deras innersta tankar




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 439 gånger
Publicerad 2005-05-09 08:13



Bookmark and Share


  madinsane
*håller ju såklart med kath i hennes kommentar oxå* :)
2005-05-09

  madinsane
ja, så är det ju.. spegel, spegel..
2005-05-09

    carimba
jo, vi bedömer ju allt vi upplever och ser utifrån det bagage vi bär på....
2005-05-09

  Markattan
Jo, så kan det nog vara ibland. Tänkvärda ord i snygg skrud.
2005-05-09

  kath
det händer....:)

sen tycker jag man kan vända den också:)

deras tankar
brukar ibland
spegla den betraktades innersta

det är något man ibland upplevt också....:)
2005-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP