Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

roller

provar gestalta
roller i det skådespel
som kallas livet




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-05-09 09:03



Bookmark and Share


  kath
ja, nog prövar man en del roller genom livet, men tycker att ju äldre jag blir att de minskar och jag kryper närmre någon sorts känsla av autencitet...en sorts tillbaka gång till det lilla barnet i mig..men nu vuxen...

bra text
2005-05-09

    carimba
om man kan falla för en text, så gör jag det för den här...
2005-05-09

  madinsane
det finns en del roller att ge sig på..
huvudroller såväl som statistroller..
å, alla dessa val!
2005-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP