Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politisk nytta


Jag hyser ett varmt intresse för politik,
särskilt för de demokratiska valen

När sådana är i faggorna
river jag åt mig så många valsedlar
som jag kan bära

Sedan använder jag dem för
att skriva minneslappar
när jag skall gå och handla.




Övriga genrer av papillon
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-20 16:09



Bookmark and Share


    snöö
Jättebra för miljön att återanvända. Kul text.
2007-11-28

  Larz Gustafsson VIP
Själv river jag sönder mitt röstkort offentligt i protest och vägrar att rösta.
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

papillon