Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan och pojken

Flicka som tänkte....
Han är den rätta...
Hade fel.

Hon hade så fel...
För nu vet hon att det inte är sant.
för i hennes ögon är han död.
Och hon kan vända sina blickar framåt...
som hon gjort tidigare.

Nu mår den lilla flickan bra...

Hon har sett en liten pojke...som har varit på besök...
Hon tyckte han var söt...
Hon ville leka med honom någon dag...och han ville leka med henne.

Den lilla flickan sprang... men inte hem
Hon sprang till praken...
Där väntade det en söt pojke på henne...
När hon såg honom blev hon glad...
Hon blev lycklig och sprang ännu snabbare.

Dom lekte hela dagen i parken...
Men på kvällen skulle han åka hem...
Flickan blev ledsen...
Men pojken krama henne och gav henne en puss på munnen...
\"jag kommer nästa helg\"....

Den natten sov den lilla flickan som en prinsesa...




Fri vers av Charlie Chaplin
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-11-20 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie Chaplin