Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Anna för det ordet!


Murifierad


En mur av hårda ord och anklagelser

har byggts upp runt mitt innersta

Jag kan inte ta mig ut

Jag har blivit murifierad




Övriga genrer av eva m h
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-20 21:10



Bookmark and Share


    Maria Malm
Borde kunna finnas någon spricka någonstans..
2007-11-24

  Marreb
Fyndigt om allvarlig sak. kram
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

eva m h