Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga vara o-lik

Att vara o-lik

är att inte vara lik

dvs inte vara död

utan levande

i detta likriktade land



Fram för o-likhet




Övriga genrer av eva m h
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-20 23:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåderar !!
2009-01-23

  Tosan VIP
Underbart. Det gav verkligen en ny dimension åt begreppet olikhet!!
2007-11-21

  Lilla My* VIP
Vilken underbar dikt och dagens sanning!!
*Stor Applåd absolut!*
Skickar med en dikt i samma spår...att inte bry sig om att någon är o-lik!
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=450605

2007-11-21

  Michaela Dutius
Ja sannerligen vi behöver börja applådera den som vågar vara olik!
2007-11-21

  Marreb
Haha! Mycket bra. :-)
2007-11-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
O så bra, håll på, Din stil
O låt, Din \"feel\"
O ja, bli, Din profil!!!!
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

eva m h