Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom masken






Det syns när du ljuger
sa hon


hur då
sa han
och leendet
stannade på läpparna



du får ett vitt streck
på näsan
sa hon



efter en stund
såg hon honom stå
och titta i hallspegeln


då visste hon




Övriga genrer av Bim
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-21 10:11



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Vilken elakt rolig sak att säga :)
2007-11-26

  Lilla My* VIP
Hi hi**Vilket underbart och uppenbart avslöjande!!
Bokmärker och sparar***
2007-11-21

    papillon
Den spar jag! Mycket kvick, mycket visuell...
2007-11-21

    papillon
Den spar jag! Mycket kvick, mycket visuell...
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Bim