Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till monica


om jag når rymden i natt
ska jag blinka till dig

med stjärnorna




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 824 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-21 16:29



Bookmark and Share


    Vickin
Vilken innerlig och skön känsla den förmedlar, pirr liksom.
2008-06-09

  jardan
men så underbart får en tår i ögat av värme o glädje - över dessa rader över din bekantskap
2007-11-22

  Manal
åhh hela jag rös! vika vackra ord.
2007-11-21

    Vägskylt
Mysig!
2007-11-21

  * Ammi *
vacker!
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP