Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig för den jag är


Dessa bokstäver bör inte skrivas ner,
dom bör sägas i ord. Men i brist på
mod skriver jag. Klandra mig inte snälla!
Alla får väll visa sin svaghet ibland?
Så jag ber dig som läser det här,
istället för att tro att jag är feg. Se mig
för den jag är, en kille som också
har rädslan för att kunna visa verkliga känslor.


/Mikael Haaparanta




Fri vers av Sadhistory
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-22 03:47



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
det krävs minst lika mkt mod att skriva en sådan här text som visa sin känslor....bra skrivet :)
2008-03-07

  Lyckohäxan Enediel
Att våga vara svag är en styrka större än många tror!
Mycket som ryms i dessa rader...
vemod...
svaghet...
styrka...
vädjan...
rädsla...
Gillar den här :)
2007-12-17

  stella
Det krävs mod även för att skriva. Visa dig svag och du får veta vem som verkligen är din vän!
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory