Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen

Hon dansar där i skogen.
Hon dansar med älvor och troll.
Melodier så förföriska hörs i varje vrå av den mörka skogen.
Men allt är ändå så vackert..




Fri vers av Gabriella Wiman
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-11-22 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabriella Wiman
Gabriella Wiman