Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett förhållandes vanliga gång. Kan inte säga mer än lycka. =D


Som att huvudet blir fullt av ludd

Du kittlar mig under tårna.

Gu vad jag hatar dig!

Jag kittlar dig tillbaka.

Gu vad jag älskar dig!

Är ängel ditt namn?

Det tror jag ej..

Du tar den sista choklad bollen.

Pucko!

Du ger mig frukost på sängen.

Du är min ängel!

Du sparkade mig när vi sov.

Jag önskar att vi inte sov i samma säng!

Du höll om mig och värmde mig.

Försvinn aldrig!

Bråka inte med mig, jag blir galen på dig!

Jag älskar dig, du får mig att le.

Jag hatar dig, jag hatar dig!

Du är den bästa som finns, tack för rosen älskling!

Är du helt dum i huvudet?!

Kom hit, jag ville bara berätta att jag älskar dig mer än allt!

Fast vi båda är korkade ibland.




Fri vers av Gabriella Wiman
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-22 12:43



Bookmark and Share


    AnnaGs
haha jag leeeer!
Den här gillade jag ! :D
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Gabriella Wiman
Gabriella Wiman