Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Everybody searchin for something, they say
but I get my kicks on the way.     R. Waters



COLD TURKEY

Alla har vi behov
snuddande vid missbruk

Jag har dej

Abstinensen krafsar
insidan på mitt hjärta

Jag kan aldrig få nog

Men om det någonsin
kommer dithän
att jag måste
avvänjas
så älska mig långsamt
ur kärleken

Jag skulle
inte överleva Cold Turkey.....




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-22 13:29



Bookmark and Share


  aftermath
Waters filosofi skriver jag under på

men cold turkey är så abrubt
lika bra att fortsätta
eller långsamt sätta ut..

kärleken, den måste fortsätta
2007-11-22

  Catrin
Här blir inte fråga om någon avvänjning vi är ju mitt i tillvänjningsfasen : )
\"Abstinensen krafsar insidan på mitt hjärta\" så är det!
2007-11-22

  Inkarasilas
Gah, mannen vält inte allt baklänges in genom rutan, blir fan livrädd, och ah långsamt farväl..plågsamt och aj så du skriver inlevelse och abstinens så hjärtat hoppar.
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth