Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstidsmix


Julgranen har kommit till jobbet

för att pryda parken

Jag har räfsat bort höstlöven

där den ska stå och sprida julstämning

Under löven fann jag

små violer och tusensköna




Övriga genrer av eva m h
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 17:03



Bookmark and Share


    Maria Malm
En gång fann jag vitsippor i oktober..det känns så märkligt när sånt händer..
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

eva m h