Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar nya kreativa och väl beskrivande uttryck ur barnamun!


Godnattbyxor


När min yngste son var 4-5 år

satt hans 7 år äldre bror och tittade på TV

en morgon förtfarande iklädd pyjamas

Den yngste säger då retsamt:

\"Ha ha du har långkalsonger!!\"

\"Det har jag inte alls!!\", svarar storebror surt.

Lillebror funderar en kort stund och säger sedan:

\"Jag vet. Du har godnattbyxor på dig!!! \"




Övriga genrer av eva m h
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-22 18:05



Bookmark and Share


    Maria Malm
Så gulligt!
2007-11-24

  Åsa Gustavsson VIP
Sockabyssor
sa min M till sina strumpbyxor...
2007-11-23

  Madjori
Det kommer många sköna uttryck från barnamun...

Min son också ca. 4-5 år gammal satt och sjöng för full hals på spårvagnen.... Göta anal mitt ideal....etc.
Du kan ju tänka dig glada miner :-)
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

eva m h