Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utlopp


Till min inre finns ett inlopp

känslorna behöver ha ett naturligt förlopp

men jag har inte haft något känsloutlopp

de har mest samlats som en stor propp

för så många har sagt STOPP

proppen börjar luckras opp

så det kanske finns ett hopp

om ett känsloliv på topp




Övriga genrer av eva m h
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-23 13:40



Bookmark and Share


    Noomi
den gjorde mig glad..
2007-11-25

    Bodil Sandberg
Klappar i händerna..helt underbart positivt och ljusbringande!!!
2007-11-23

  Marreb
Snyggt.
2007-11-23

  jardan
Härliga hoppfulla kloka rader
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

eva m h