Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överleva


Att överleva

är det att leva över sin förmåga




Övriga genrer av eva m h
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-23 14:03



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja ibland är det absolut det- men man kommer alltid ut på andra sidan lite visare äen om man kanske är mera kantstött
2007-11-24

  Åsa Gustavsson VIP
eller efter förmåga...
2007-11-23

  Anders P VIP
Risktagare eller duktigdårar?
2007-11-23

  Marreb
Ja, den du! Den kan man fundera över.. göra ett litet filosofiskt studium av.
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

eva m h