Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda och se

Då när jag blundade
En kvinna uppenbarade sig innanför mina ögonlock
Hon dansade
Dansade med en sådan inlevelse
Något jag aldrig upplevt så starkt
Kläderna hon bar var luftiga
Vita. Böljade för vinden.

Det var det enda som mina ögon ville visa mig.
Varför, frågade jag mig.

Kommer hon till mig ikväll igen,
och bjuder på sin show?




Fri vers av svartasfalt
Läst 302 gånger
Publicerad 2005-05-09 22:40



Bookmark and Share


    Bror
underbart intressant!!
2005-05-10
  > Nästa text
< Föregående

svartasfalt
svartasfalt