Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När slutar vi


När slutar vi se på livet

med ett barns ögon

När slutar vi leva

för att istället försöka

köpa oss lycka




Övriga genrer av eva m h
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-23 22:13



Bookmark and Share


    Noomi
förhoppningsvis aldrig..
men tyvärr för ofta,,,
snyggt..
2007-11-25

  Åsa Gustavsson VIP
nu börjar vi om
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

eva m h