Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

televinken & slutirutan



dags att gå och lägga sig
och allting känns strange



femton gånger
klockan tre
och timmarna som saknas
för en fullbordad dygnsrytm
kom

och gick

och bollplanken låter ihåliga
likt reflektioner

reflektioner...



och det är sent
alldeles för sent för att se tillbaka
på hur det gestaltat sig

det är tid för att lägga sig
och allting känns strange


















Fri vers av alfa VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-23 22:14



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
jäpp så känns det ibland!
2007-11-28

  Thurizas
så här går mina tankar då jag haft ännu en sömnlös natt.. fast jag har inte lyckats fånga det så här bra dock.
2007-11-24

  Cris
Hepp! ja så kan det faktiskt kännas.
Är det nån idé att lägga sig..
och man kanske känner sig skamsen.. !?
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén