Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vandring



Efter en mödosam
vandring i öknen
med ett trasigt ämbar
som ok

har jag nått
ett gudomligt landskap
där jag får vara
långt utöver
den jag är


här flyger tankarna
som vackra fåglar
och mitt jag är bekymmerslöst

mer än jag trodde det gick att vara
i befintligt skick här på jord


i den här fasen vill jag stanna
tills det är tid att vandra


men aldrig till öknen igen
för att uppleva

det onda det svåra att ta in
hela sanningen








Övriga genrer av Bim
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-23 22:48



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Oj..vilken vacker dikt om det svåra att bära och att det ändock finns en tröst där mitt i!!*Bokmärker på stört**
2007-11-26

  Åsa Gustavsson VIP
jättefin
mjukt skrivet
och så det där hotet om öknen
som fond

vilsamt, faktiskt
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Bim