Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljus i \"hell-sing-land\"


Norrsken och mareld

Norrskenet bländar med ett magiskt ljus
Änglarna visar ånyo sitt himelska hus

Och Du är här

Sjunger i mitt öra
allt jag vill höra

Marelden brinner helvetiskt hett
Det vackraste jag någonsin sett

Och Du är här

Lär mig att förstå
Tro för oss två





Fri vers av Carola Jeryd
Läst 569 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-23 23:56



Bookmark and Share


    ingvar VIP
\"Marelden brinner helvetiskt hett\". Intressant uttyckt och lysande!
2007-12-03

  Svante
En poetisk beskrivning av det vackra norrskenet.
2007-11-24

    tapetklister
trolsk (tror det har med orden norrsken och mareld att göra). den är fin, och kul att det är på rim!
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för