Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite ändringar...


kärleksschaman

En  kärlek så stark
brann uti mitt hjärta
öppnade mina ögon
släppte in ljus

jag förundrades
hur vacker världen var
i denna stund
med berusat leende
skingrade du dimmornas rus

du tog mig utan intrång
med din gudomliga lans
din själs varsamma smekning
omfamnade varje por, allt som fanns

fjäderlätt beröring
helande passion
större än allt

vi flög genom rymden
uti andliga sfären
ditt inre väsen
sprängde orgasmer
som en våg slog upp
mot stranden

en flamma så mild
brann i min existens
av tillbedjans
nakna praktfulla glans

borta var ordet, sinnet och torson
sinnlighetens nerver
strömmade ur medvetandets händer

fördes bort i drömresans trans
när du blev ett med mig
uppstod alltings balans

universum drog sin sista suck
skapelsen fulländad
visste och förstod
gudomlig kärlek
av guda nåd

med ögon från grön ocean
eros förkroppsligad i dig
sjöng du för mig
you are my hero
försvann uti natten
men drömmen viskade
när pegasus blinkade
jag kan bli sann...




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 1345 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2007-11-24 01:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättesensuellt..fint !!!
2012-10-16

  Johan Bergstjärna VIP
Strålande!
2010-01-14

  Frans Nilsson
Vackert, sensuellt, fint
2009-06-10

  Bodil Sandberg
ooo sån tur jag klicka på den här..ville jag inte missa för allt i världen - underbart vackert hett och superbt!!!!!!applåder och sparas!!
2009-03-13

  ~~*MariamAurore*~~
Detta är euroforiskt vackert ,det är sann poesi, förgyllda ord ,magi och mäktiga känslor ,jag älskar den :)

tusen applåder
2007-11-24

  Lasseman VIP
Oj oj oj! och wow! detta är en mästarinnas poesi ifrån den övre sfären!.. så själar dansar i andevärlden! åh vad jag njuter .. applåder
2007-11-24

  aftermath
ett litet mästerverk
lustan kokar
mycket väl skriven
titeln lever dock inte upp
till den utmärkta dikten
enligt mitt subjektiva
tyckande då
2007-11-24

  boen
Lysande, berörande!
2007-11-24

  issac.a.m
Helt fantastiskt....
2007-11-24

  aol
så längtans fullt vackert
2007-11-24

  Dilsewat
Så här vill jag se Maria!!! underbart!
2007-11-24

  Rachel Roth
ja, suck....
att ge ord åt
allt detta!
2007-11-24

    Maria Malm
Applåderar!
2007-11-24

  Lena Renman
En sådan vild sensuell kärleksdikt med drömda toner :-)

\"men drömmen viskade
när pegasus blinkade
jag kan bli sann...\"

Tänk om män och kvinnor kunde mötas så :-)


Lena som applåderar och applåderar
2007-11-24

  ms. r ghazale
\"suddely the world seem as such a perfect place..\" :)

fint!
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund