Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av min kusin Niklas Karlsson som dog i epelepci för 14 år sedan. Vi saknar dig. <3


Till minne av Niklas

R.I.P Niklas R.I.P

Att veta att du inte finns mer gör mig ledsen
Att veta att vi aldrig mer kommer få höra
ditt skratt får mig att gråta
Att veta att vi aldrig mer kommer få se dina
vackra ögon får mig att tappa all lust att leva
Att veta att det är du som ligger där och inte jag
är orättvist
Att veta att du aldrig mer kommer tillbaka
fgör att jag vill sluta andas
Att veta att jag snart kommer till dig
och får träffa dig igen gör mig glad

R.I.P Niklas R.I.P




Fri vers av idahandersson
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-24 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson